Sådan vil vi IKKE være!

2017 var året hvor Inger Støjberg fejrede asylstramning nr. 50 med kage.
2017 var også året hvor 29 flygtningebørn forsøgte selvmord på danske asylcentre. Flygtninge netværket ”LINK” fra Kerteminde og ”Racismefri by Odense for mangfoldighed” afholdt demonstration på Banegårdspladsen i Odense for at sige nej tak til ”fattiggørelsen af flygtningefamilier” og de seneste forslag fra et umætteligt Dansk Folkeparti om at sende flygtninge, som har midlertidigt ophold, i lejre uden kontakt til det omkringliggende samfund – og placere asylansøgere på tålt ophold ude på øde øer.
Forslag der måske kan blive virkelighed i en tid hvor store gamle partier som Venstre og Socialdemokratiet, næsten som en pavlovsk refleks retter ind, hver gang DF kræver nye udlændinge-politiske stramninger.

Udgivet 2017, POLITISK | Læg en kommentar
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *