OK 18 – Stadig skulder ved skulder.

Der var masser af sange, kampråb og godt humør, da flere hundrede offentlige ansatte, var samlet ved Odense Rådhus, onsdag eftermiddag 25.april. Overskriften for aktionen var ”skulder ved skulder” og selv om der også var mislyde, fordi der natten til onsdag var slået skår i forhandlings-fællesskabet, da en række LO forbund havde indgået en aftale med regionerne uden om de andre fagforbund, så var der enighed om at holde fast i sammenholdet fordi man står overfor en fælles arbejdsgiver front, der reelt er styret fra finansministeriet og moderniserings-styrelsen.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til OK 18 – Stadig skulder ved skulder.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.