Hvor længe skal man vente?

Handicappede Michelle Lauritsen venter nu på 13.måned svar på hjælp til sine merudgifter som handicappet. En hjælp hun føler sig berettiget til jf. servicelovens paragraf 100, der i sine betingelser for hjælp taler om ”nedsat funktionsevne af indgribende karakter – der påvirker hverdagen alvorligt – og kræver omfattende praktisk hjælp fra andre.

”Nogle sager er meget komplekse, vi skal indhente flere oplysninger og så kan det tage tid” siger de hos beskæftigelses & socialforvaltningen i Odense.
”Jeg bliver trist og vred. Det handler også om lovgivningen der er for stram, og ikke har megen tillid til borgerne” siger byrådsmedlem Ulla Chambless.
”Jeg har indskrænket funktionsevne, svært ved at færdes ude, føler mig isoleret som menneske. Vil bare gerne have svar” siger Michelle der i dag sidder i kørestol, fordi hun som barn blev hjerneskadet efter en faldulykke.

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Hvor længe skal man vente?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.