Forældre og pædagoger siger nej tak til tvang i ”ghetto” institutioner.

Pædagog og forældre organisationerne BUPL og FOLA er mere end kritiske overfor den del af regeringens såkaldte ghetto-plan, der handler om daginstitutions området – en del der ligesom det meste af planen er præget af tvang og sanktioner.
Pædagog Åse Thorstensen der er tillidsrepræsentant i en af Vollsmoses daginstitutioner og Louise Gjervig Lehn, der er formand for Forældrenes Landsorganisation, tror det er gift for god integration, når man vil tvinge børn i vuggestue med trusler om økonomiske sanktioner, samtidig med at nye indskrivnings regler i vuggestuer og børnehaver på sigt vil lukke de fleste daginstitutioner i boligområder som Vollsmose.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Forældre og pædagoger siger nej tak til tvang i ”ghetto” institutioner.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.