Burkaer mod Intolerance.

Der var 1, 2, 3 og så pludselig en hel flok Burka klædte væsner i mængden på Folkemødet på Bornholm.
Den fynske billedhugger Jens Galschiøt, der startede sin karriere som politisk kunstner, da han i 90’erne skabte skulpturen Min Indre Svinehund, frygter at det såkaldte maskerings-forbud, der har slet skjult adresse på muslimske medborgere der går med Burka eller Niqab, blot er endnu et skridt ned af en lang glidebane, hvor et politisk flertal, der vedtager særlige love for særlige grupper af borgere, er med til at skabe en dem og os kultur, selv om de angiveligt vil det modsatte.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Burkaer mod Intolerance.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.