Dem og Os retorik skaber kløfter ikke integration.

Folkemødet på Bornholm bød på masser af politiske debatter. Og helt uundgåeligt i Danmark i disse år, så blev der selvfølgelig også diskuteret udlændinge og integrations politik. En debat der ofte er med til at grave grøfter, selv om det faktisk går meget godt med integration af indvandrere og flygtninge hvis man ser på hårde fakta om f.eks. job og uddannelse.
Vi mødte 2 af polerne i debatten. På den ene side ”vi fejrer med kage” ministeren Inger Støjberg og socialdemokraternes Dan Jørgensen. På den anden side happening kunstner Jens Galschiøt og debattør Natasha Al-Hariri, der har været formand for Nydansk Ungdomsråd.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Dem og Os retorik skaber kløfter ikke integration.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.