Fynsk stemmesluger vil være statsminister.

Fynsk stemmesluger vil være statsminister.
Enhedslistens Pernille Skipper der var den politikker der fik næst-flest personlige stemmer på Fyn ved sidste Folketingsvalg har nu meldt sig i rækken af nye statsministerkandidater – vel at mærke hvis der tegner sig et Rødt Grønt flertal i Folketinget efter næste valg.
Og for at være klar så har Enhedslisten udarbejdet et program for hvad Enhedslisten vil sætte i gang de første 100 dage hvis de får magt som de har agt.

Et program som består af 100 konkrete forslag, som Enhedslisten selv kalder ”lade sig gørelige” og fuldt finansierede forbedringer af velfærd, miljø og klimapolitik, demokrati og retssikkerhed, integration, sundhed, arbejdsmarkedsforhold og en økonomisk politik der øger lighed, bæredygtighed og samfundsansvar.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Fynsk stemmesluger vil være statsminister.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.