Brugernes Bazar ønsker Systemtolke.

Brugernes Bazar ønsker Systemtolke.
Brugernes Bazar I Kongens Have, Odense, den sidste onsdag i august var på flere måder et modbillede til det Danmark der taler om opsving og økonomisk vækst i en tid, hvor der samtidig bliver flere fattige og flere hjemløse imens tilliden imellem udsatte borgere med behov for hjælp og de systemer der skal hjælpe ofte halter.
Så arrangørerne af Brugernes Bazar, Rådet for Socialt Udsatte brugte dagen til at fremsætte et forslag til en forsøgsordning med såkaldte ”Systemtolke” der skal hjælpe udsatte borgere med at overskue og navigere i de systemer, som er sat i verden for at hjælpe svage borgere.

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Brugernes Bazar ønsker Systemtolke.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.