Rød Grøn Enhedslisten klar til valg.

Rød Grøn Enhedslisten klar til valg.
Hvis du ønsker en social og grøn politik, der ikke er på bekostning af mennesker på flugt fra krig. Så er Enhedslisten garanten. Sagde Victoria Velasques, der er partiets nye spidskandidat på Fyn, da der var klar parat til valg møde på Kulturmaskinen.

Vi var med på sidelinjen og fik også et bud hvordan Enhedslisten vil håndtere at være støtteparti eller parlamentarisk grundlag for en socialdemokratisk ledet regering. Noget partiet har blandede erfaringer med når man ser tilbage på årene med Helle Thorning som statsminister.

Udgivet 2018, POLITISK | Kommentarer lukket til Rød Grøn Enhedslisten klar til valg.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.