Borgerforslag. Afskaf forhadt sparekrav.

Borgerforslag. Afskaf forhadt sparekrav.
HK Ungdom Midt er træt af den åbenlyse kontrast mellem de politiske skåltaler, hvor stort set alle partier vil have bedre uddannelser – og så en virkelighed hvor der bliver fyret undervisere, hvor ikke er råd til at opdatere undervisningsmaterialer og maskiner, samtidig med at prognoser forudser at der lige om lidt i 2025 –– vil mangle 75.000 faglærte arbejdere i Danmark.

Så nu har de benyttet sig af en ny demokratisk mulighed for at stille et såkaldt borgerforslag, hvor man med 50.000 underskrifter kan man få en sag behandlet i Folketinget. HK Ungdom Midt foreslår at man afskaffer det omstridte og forhadte omprioriteringsbidrag, som under den borgerlige regering, har betydet at alle uddannelsesinstitutioner har skulle spare 2% hvert år.

Udgivet 2018, POLITISK | Kommentarer lukket til Borgerforslag. Afskaf forhadt sparekrav.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.