Aldrig mere en Krystalnat.

Aldrig mere en Krystalnat.
Krystalnatten den 9. november 1938 var den dag hvor nazisterne optrappede deres forfølgelse af de tyske jøder. Vi var med til en lokal markering i Odense, på 80 årsdagen for en begivenhed der i nyere historieskrivning er blevet synonym med modstand mod organiseret fremmedhad og racisme.
En markering der måske er alt for aktuel i et Danmark, hvor store dele af det politiske landskab er rykket til højre, sådan at man f.eks. kan opleve en erklæret liberal integrations-minister fejre asylstramninger med kage, imens der er store folketingsflertal for Burkaforbud og en omfattende såkaldt Ghettoplan, der vil indføre særlige regler for særlige grupper af borgere, der bor i socialt udsatte boligområder.

Udgivet 2018, POLITISK | Kommentarer lukket til Aldrig mere en Krystalnat.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.