Nej tak til sex uden samtykke.

Nej tak til sex uden samtykke.
Danmark har brug for en samtykkebaseret voldtægts-lovgivning. Det var budskabet da Fynske Feminister og Amnesty International demonstrerede i Odense søndag, hvor der bl.a. var en tale af Kirstine Holm, der sidste år måtte se sin voldtægts-mand blive frikendt selv om hun kunne fremvise tydelige tegn på vold og tilkendegive at hun havde sagt klart og tydeligt nej.

Det kriminalpræventive Råd anslår at der begås mere end 5000 voldtægter om året i Danmark. Men i 2017, var kun 957, der blev anmeldt til politiet – og ikke mere end 94 af sagerne, der endte med en dom for voldtægt. Så nu har Enhedslisten fremsat et beslutningsforslag om en ny samtykkebaseret voldtægts-lovgivning, der er på vej igennem Folketinget.

Udgivet 2018, POLITISK | Kommentarer lukket til Nej tak til sex uden samtykke.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.