Skal Odense have en Børnefattigdomsgrænse?

Skal Odense have en Børnefattigdoms-grænse?
Mere end 62.000 danske børn vokser op i fattige familier. Det er 12.000 mere end sidste år. Det viser en ny analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd. En analyse der også peger på at den væsentligste årsag er de lave kontanthjælps-ydelser, der blev indført da Venstre, Dansk Folkeparti og de andre borgerlige partier igen fik et folketingsflertal i 2015. Og hva’så?

I Odense hvor 8% af børnene er fattige, forslår den radikale rådkvinde Susanne Crawley at man lokalt i Odense Kommune indfører en Børnefattigdoms-grænse. På landsplan efterspørger organisationer, som Børns Vilkår og Mødrehjælpen nogle konkrete svar fra Mette Frederiksen, der har erklæret at hun vil være børnenes statsminister.

Udgivet 2018, SOCIALT | Kommentarer lukket til Skal Odense have en Børnefattigdomsgrænse?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.