Bæredygtigt elektronisk genbrug for miljøet og klimaet.

Bæredygtigt elektronisk  genbrug for miljøet og klimaet.
Kan vi gøre op med en uhensigtsmæssig ”Smid væk Kultur” og blive bedre til genbrug og genanvendelse i en tid, hvor en voksende global middelklasse, tærer på klodens resurser imens elektronisk udstyr er den hurtigst voksende affaldstype?

Ja siger miljøforsker Henrik Wenzel. Og der var da også masser af mobiltelefoner, strygejern, en dyr B&O pladespiller, støvsugere, flad-skærme, Pc’er og andre, i alt 2000 elektroniske apparater, der kom ind da et forskningsprojekt på SDU, inviterede borgerne i Odense og 3 andre fynske kommuner til at aflevere elektronik, som de ikke mere bruger.
Elektronik som i 80% af tilfældene viste sig at være i en sådan stand, at de kan sælges til genbrug.
Vi var med da der en søndag i december vare bæredygtigt loppemarked hos Odense Renovation.

Udgivet 2018, LOKALT | Kommentarer lukket til Bæredygtigt elektronisk genbrug for miljøet og klimaet.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.