Skal Danmark have en Klimalov?

Skal Danmark have en Klimalov. Ja siger Mellemfolkeligt Samvirke, der sammen en række andre miljø og ulands-organisationer, har brugt en ny demokratisk ret til at få et borgerforslag behandlet i Folketinget, hvis man kan samle 50.000 underskrifter.

Mellemfolkeligt Samvirke, skriver i et oplæg til deres borgerforslag, at det er nu de næste 5-10 år at der skal handles, hvis man skal forhindre de værste konsekvenser for mennesker og natur – og at vi herhjemme i Danmark skal komme ud af den Boble, hvor vi selvtilfredse synes at vi har gjort en masse og nok, når det handler om alternativ energiproduktion. Noget der ifølge dagbladet Politikken understreges af et aktuelt svar fra Energi og Klimaministeriet til Enhedslisten, hvor man læse, at ” at Danmark risikerer at komme mindst 50 år for sent til regeringens eget mål om klimaneutralitet i 2050, hvis den nuværende kurs fastholdes”.

Du kan finde borgerforslaget om en klimalov på www.borgerforslag.dk

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Skal Danmark have en Klimalov?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.