SF er klar til at gå i regering igen.

Vikaren fra helvede, SF’s Karsten Hønge er som altid parat til at bekæmpe social dumping og underbetaling af udenlandsk arbejdskraft på danske arbejdspladser. Han vil også huske på at SF er et grønt parti der tager klimaudfordringer alvorligt, imens SF har nærmet sig Socialdemokratiet og de borgerlige i de udlændinge politiske temaer der handler om integration. F.eks. så har SF stemt for flere af del elementerne i regeringens omfattende såkaldte Ghetto plan.

Og nok så vigtigt – så er SF klar til at gå i regering igen.

Karsten Hønge er den 4de fynske folketingskandidat i en serie med ”De glemte partier”

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til SF er klar til at gå i regering igen.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.