Naivt opråb fra håbefulde antiracister?


Naivt opråb fra håbefulde antiracister?
Mange havde troet og håbet at det forestående folketingsvalg skulle handle om noget med klima, velfærd og sundhed. Men så blev det indtil videre igen, igen udlændingepolitikken og højrepopulismen, der løb med de store overskrifter i den første uge af valgkampen.
Vi var med i Kongens Have søndag eftermiddag, da netværket ”Racismefri By Odense for mangfoldighed” sammen med andre lokale græsrødder – vil give et modspil til den politiske kappestrid om hvem der fører den ”strammeste og hårdeste udlændingepolitik” i Danmark.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Naivt opråb fra håbefulde antiracister?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.