Godt nyt til Fattige Børnefamilier.


Godt nyt til Fattige Børnefamilier.
Mere end 62.000 børn lever i dag i familier med indtægter under den officielle fattigdomsgrænse.
Så nu har den nye socialdemokratiske regering sammen med de Radikale, SF og Enhedslisten besluttet at give en midlertidig økonomisk kompensation til familier, der er ramt af hhv. Kontanthjælpsloftet eller den særligt lave integrationsydelse – hvis de har børn i alderen 0-14 år.
Det ekstra børnetilskud der træder i kraft med tilbagevirkende kraft fra august 2019, er tænkt som en midlertidig ordning – imens det nye folketing afventer svar fra en såkaldt Ydelses-kommission.
Selv om det er en midlertidig ordning, så har den mødt hård kritik fra både Venstre og Dansk Folkeparti. Men også glæde lokalt i Odense, hvor vi har talt med Børn Unge Rådkvinde Susanne Crawley og Iben Schmidt Ravn, der som aktiv i netværket Næstehjælperne, har oplevet konsekvenserne af kontanthjælps-loft og integrations-ydelsen på tæt hold.

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Godt nyt til Fattige Børnefamilier.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.