Vi er slet ikke færdige med at arbejde!


Vi er slet ikke færdige med at arbejde!
Sådan lyder mantraet hos foreningen Senior Erhverv i Odense, der er et netværk for mennesker i alderen 50+, der alle har det til fælles, at de mangler arbejde.
Men det er ikke altid let at være ledig som senior og fortællingen om det grå guld kommer ikke altid til sin ret, når det handler om at stå forrest i køen til et arbejde.
Og selvom ledigheden blandt gruppen i alderen 50+ ikke er højere end ledigheden blandt den samlede befolkning, kæmper mange ledige seniorer alligevel ofte en hård kamp, for at vende tilbage til arbejdslivet, fordi de er oppe imod fordomme som at ældre medarbejdere er mindre stabile, og mange oplever at de bliver valgt fra, udelukkende på grund af deres alder.
Hos netværket Senior Erhverv i Odense, der er en del af den landsdækkende organisation Senior Erhverv Danmark mødes de om, dels at netværke med virksomheder og jobcenter og andre aktører, i håbet om at få et arbejde, men de mødes også om både at holde motivationen og humøret oppe i en jobsøgningsproces, der til tider også kan være opslidende.

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Vi er slet ikke færdige med at arbejde!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.