Vi er gode til at glemme dem. Vores soldater derude.


Vi er gode til at glemme dem. Vores soldater derude.
Selvom Danmark har været en krigsførende nation siden starten af 0’erne, og faktuelt siden 1948, har sendt danske soldater til at deltage i FN’s fredsbevarende operationer ude i Verden, så er det ikke noget der står og blinker. Hverken i den offentlige eller politiske bevidsthed.
Og måske fordi Danmark i årtier kunne få FN-soldater hjem i både fysisk og psykisk god behold. Så har indsatser overfor psykiske efterreaktioner hos udsendte til Balkan, Irak og Afghanistan i årevis været dårlig og nærmest ikke eksisterende.
Vi var med da Fynske Veteraner markerede FN dagen 24.oktober med en kransenedlæggelse i Ansgar Anlæg Odense.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Vi er gode til at glemme dem. Vores soldater derude.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.