Rehappy – Glad Dans også godt for Hjerneskaderamte.


Rehappy. Glad Dans også godt for Hjerneskaderamte.
Hjerneskadeforening har et motto der siger “Liv der reddes, skal også leves”. Og da det at danse både giver livsglæde, motion og godt humør, så er foreningen lige nu på turne på Fyn med dansekonceptet ”Rehappy Ballroom Fitness”, som kombinerer glæden ved dans og musik med den fysiske træning.
Vi var med ca. 30 hjerneskaderamte dansere var mødt op i Seniorhuset, Odense, hvor vi også talte med danseinstruktør Elisabeth Dalsgaard, der har arbejdet med noget lignende sammen med Parkinson-patienter. Og så direktør i Hjerneskadeforeningen Morten Lorenzen, der håber at de lokale afdelinger af Hjerneskade forening, vil tage ideen til sig og bruge den som en del af arbejdet med at genskabe et liv efter at man er blevet ramt af en hjerneskade.

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Rehappy – Glad Dans også godt for Hjerneskaderamte.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.