FLERE voksne i daginstitutionerne, MINIMUMSNORMERINGER nu!


FLERE voksne i daginstitutionerne, TID til trøst, omsorg og nærvær, MINIMUMSNORMERINGER nu!
Sådan lyder det efterhånden velkendte krav fra børn, forældre og pædagoger. Og deres råb er da også blevet hørt, men det betyder langt fra, at en model for indførsel af lovbestemte minimumsnormeringer i de danske daginstitutioner er på plads.
Selvom regeringen og støttepartierne har lovet minimumsnormeringer frem mod 2025, mangler de stadig at blive enige om hvordan, det skal foregå i praksis. I forbindelse med de igangværende finanslovsforhandlinger, forsøger partierne at finde en model, men de er langt fra hinanden, for SF og Enhedslisten vil have, at normeringen skal gøres op som et gennemsnit pr. institution, imens de Radikale vil opgøre normeringerne som et gennemsnit blandt alle institutionerne i en kommune.
Bliver modellen som de Radikale gerne vil have det, risikerer man, at ikke alle institutioner vil opleve, at der kommer flere voksne – og er det så overhovedet minimumsnormeringer?
Vi har spurgt forælder Thomas Graven og Odenses radikale Børn- og Unge rådmand Susanne Crawley Larsen

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til FLERE voksne i daginstitutionerne, MINIMUMSNORMERINGER nu!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.