God velfærd kræver nære relationer og anerkendelse.


God velfærd kræver nære relationer og anerkendelse.
Relationer er den vigtigste ingrediens i vores arbejde. Sådan lød det i oplægget da Center for Mental Sundhed, havde inviteret et par hundrede fynske velfærdsarbejdere til en konference, hvor de blandt andet skulle snakke om deres egen værdi som faglige medarbejdere i vores velfærdssamfund.
Og da de fleste velfærdsarbejdere, pædagoger, SoSu’er, skolelærere, jobkonsulenter mm. arbejder med mennesker og ikke maskiner. Så er relationen og en gensidig anerkendelse vigtig, hvis jobbet skal udføres tilfredsstillende.

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til God velfærd kræver nære relationer og anerkendelse.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.