Socialt ansigt i EU?

Socialt ansigt i EU?
Social Dumping i Nord, Woorking Poor i Tyskland og England, Fattigdom i Øst og Gældskriser i Syd, har skabt social utilfredshed og EU skepsis i et stort og økonomisk ulige europæisk fællesskab, hvor det har været fri bevægelighed af varer, kapital og vandrende arbejdskraft, der har stået øverst på dagsordenen.
Men Brexit og fremgang for højre nationale og andre EU skeptiske partier, har fået EU kommissionen til at lancere en såkaldt Social Søjle, der med en række socialpolitiske anbefalinger på sigt skal være med til at skabe et mere socialt lige EU, hvor der måske, måske også skal en europæisk minimumsløn.

Vi har mødt Velfærdsforsker Jon Kvist, fagforeningsfolk og en række danske politikere fra højre til venstre for at få nogle bud på om den nye Sociale Søjle kan gøre en forskel i den realpolitiske verden.

Udgivet EU, POLITISK | Kommentarer lukket til Socialt ansigt i EU?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.