Finanslovsaftale. 1ste etape i langt, hårdt Tour de Grøn Velfærd!


Finanslovsaftale. 1ste etape i langt, hårdt Tour de Grøn Velfærd!
Danmark har fået en ny Finanslovsaftale for 2020 og årene frem. En aftale, der alene på det traditionelle gruppebillede foran døren til Finansministeriet signalerede nye tider. Ikke kun fordi de blå sorte slipsedrenge fra de borgerlige partier var skiftet ud med et par rød grønne kvinder. Men også fordi det var en aftale som for første gang i mange år var renset for symbolske udlændingepolitiske stramninger – til fordel for prioritering af miljø, klima og velfærd.
Vi har fået en rød, grøn vurdering af Finansloven, fra tidligere rådmand for Enhedslisten, Brian Skov Nielsen, der ser aftalen, som første etape i et langt og hårdt Tour de Grøn Velfærd, der også kræver sammenhold på det nye flertals-hold i Folketinget.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Finanslovsaftale. 1ste etape i langt, hårdt Tour de Grøn Velfærd!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.