God Velfærd med nære relationer og boliggaranti til hjemløse.

God Velfærd med nære relationer og boliggaranti til hjemløse.
Relationer er den vigtigste ingrediens i vores arbejde. Og da de fleste velfærdsarbejdere, pædagoger, SoSu’er, skolelærere, jobkonsulenter mm. arbejder med mennesker og ikke maskiner. Så er relationen og en gensidig anerkendelse vigtig, hvis jobbet skal udføres tilfredsstillende. Vi har været til konference med Center for Mental Sundhed.
Odense Kommune har fået roser ude i Verden for sin indsats mod hjemløshed. Et af elementer er en boliggaranti til hjemløse, der tilbydes billige lejligheder inden for 3 måneder. Men indsatser mod hjemløshed kræver også andet end blot en bolig. Vi har talt med socialrådmand Brian Dybro og Kaj Skjølstrup fra Kirkens Korshærs Varmestue.

Kan også ses i dit Tv på kanal Fynboen i denne uge.

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til God Velfærd med nære relationer og boliggaranti til hjemløse.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.