Fodbold for Livet.

Fodbold for Livet.
Fodbold og anden idræt har vist sig at være enkle, sunde, men også effektive redskaber, når socialt udsatte, misbrugere, psykisk syge og hjemløse borgere skal have en hånd og et skulderklap til at finde vej i livet.
Vi var med da Landsforeningen af Væresteder, afviklede den 4.runde af de danske mesterskaber i indendørs fodbold for socialt udsatte i Næsby Hallen, Odense.

Og ifølge idrætskonsulent Nico Hansen og holdledere fra fynske hold som hhv. Vista Balboa, Odense og Brug Bolden, Middelfart så har projekt ”Sport for livet” vist sig at være noget, der virker efter hensigten.

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Fodbold for Livet.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.