Udsyn om Ungdomsoprør fra Ghettoen.

TV Udsyn handler i denne uge om Ungdomsoprør fra Ghettoen. Et velbesøgt debatmøde i Vollsmose Kulturhus og et foredrag af Khaterah Parwani fra Exit Cirklen satte fokus på social kontrol og unge indvandreres muligheder for at finde plads i det danske samfund.

Udsyn ser også på Svigt i socialforsorgen i det 20.århundrede. Ib Poulsen fra landsforening LEV fortæller om udviklingshæmmede vilkår før og nu. Og så er der et historisk UNDSKYLD fra statsministeren til Godhavnsdrenge og andre tidligere Børnehjemsbørn.  Vært Niller Madsen

Kan også ses i dit fjernsyn på kanal Fynboen i denne uge.

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Udsyn om Ungdomsoprør fra Ghettoen.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.