Black Army afpresser stadig udsatte. Husvild savner opbakning.

Black Army afpresser stadig udsatte. Husvild savner opbakning.
Den kriminelle bande Black Army, har smidt sine rygmærker. Men de er stadig på banen i Odense, hvor de stadig følger socialt udsatte misbrugere til hæveautomaterne hver gang de får udbetalt bistandshjælp.
Samtidig savner den lille frivillige NGO, Projekt Husvild politisk opbakning når de vil hjælpe de udsatte der afpresses af kriminelle.
Vi har mødt Isabella Mittelstein fra Husvild, der igennem længere tid har søgt Odense Kommune om hjælp til lokaler, sådan at de frivillige ikke behøver tage de udsatte med hjem i privaten, når de er blevet truet eller tæsket og berøvet af kyniske bandemedlemmer.

Vi vil I et kommende indslag prøve at få en kommentar fra Odense Kommune, for at spørge om Husvild fortjener større kommunal opbakning eller om det bør være kommunal eller politimæssig opgave at beskytte de udsatte mod de kriminelle.

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Black Army afpresser stadig udsatte. Husvild savner opbakning.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.