Godt nyt til projekt Husvild.

Godt nyt til projekt Husvild.
Den lille frivillige hjælpeorganisation Projekt Husvild, der arbejder med at hjælpe socialt udsatte, hjemløse og misbrugere, der lever deres liv på gaden i Odense, er selv begyndt at føle sig hjemløse og husvilde.
Men nu har socialrådmand Brian Dybro udtrykt sin støtte til Projekt Husvild ønske om egne lokaler, hvor de bl.a. kan give ly til de udsatte, der bliver truet og afpresset af kriminelle som Black Army.
Og da der samtidig er etableret kontakt til By og Kulturforvaltningen, der har ansvaret for de kommunale ejendomme, så krydser vi fingre for at det lige om lidt vil lykkedes for Husvild at få deres ønske opfyldt.

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Godt nyt til projekt Husvild.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.