Odense min By med lyrik og dans i en Corona tid.

Odense min By med lyrik og dans i en Corona tid.
TV Odense min By ville i denne uge under normale omstændigheder have bragt en omtale af Odense Lyrik festival, der skulle slutte med 3 dages intens poesi til hjerne, hjerte og sjæl i den kommende weekend.
Men da festivalen som så meget andet kulturliv er ramt af Corona Virussens Karantæne regler, så har vi i stedet klippet en kalejdoskopisk montage om et lokalt kulturelt initiativ, der siden 2007 har vist sig at være bæredygtigt imod alle odds.

Som en bonus til elskere af kunstneriske udtryk i udkanten af mainstream, viser vi også en reportage om det ambitiøse projekt Dance all Year, der henover et over præsenterede Moderne Dans på 24 meget forskellige locations i Odense.

Kan også ses i dit TV på kanal Fynboen i uge 12

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Odense min By med lyrik og dans i en Corona tid.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.