FN Racisme dag i Corona’ens Skygge.

FN Racisme dag i Corona’ens Skygge.
Den lokale markering af FN’s internationale dag mod racisme, fremmedhad og diskrimination i Odense 2020 fandt sted på en særlig måde i en særlig tid, hvor Corona virussens smittefaren betød at den traditionelle demonstration i Centrum, blev erstattet med en online transmission direkte på Facebook.
Det et blev også en særlig markering af en dag, der de senere år har haft et udpræget fokus på den nationale ”dem og os” tænkning, der har præget den offentlige debat og det politiske flertal i Danmark.
Men i år hvor Danmark og Europa aktuelt er lukket af pga. Corona virussen, så handlede de fleste taler om at huske på de mange flygtninge, der er fanget i uholdbare situationer tæt på Europas grænser.

Og så handlede de fleste taler også om hvorvidt det danske samfunds evne til at udvise samfundssind i en national krise – nu og i fremtiden – også kan udbredes til også at gælde andre end os selv.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til FN Racisme dag i Corona’ens Skygge.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.