Den svære inklusion får flere penge. Men er det nok.

Den svære inklusion får flere penge. Men er det nok.
Der er jo et liv før og efter Corona krisen. F.eks. så har et flertal i Odense Byråd, besluttet at bruge penge fra den sidste skatte-stigning til en bedre inklusion af elever med særlige behov på Odenses Folkeskoler.
I alt 18 millioner skal tilføres byens 35 folkeskoler, hvor lærerne ifølge undersøgelser fra Odense Lærerforening i flere år har følt sig dårligt rustet til at varetage opgaven med den svære inklusion. Men måske kan nogen finde en løsning, når 3 millioner af de ekstra penge øremærkes et ”inklusions-rejseteam” der nu i 2 år har besøgt og vejledt skoleklasser, der har kæmpet med også at rumme elever, der kræver særlig opmærksomhed.
Vi har mødt rejseteamet og været en tur på Seden Skole, der har været glade for et besøg af rejseteamet.
Og så har vi også talt med hhv. Odense Lærerforening og rådkvinde Susanne Crawley om hvor stor en forskel de nye ekstra penge kan gøre på et kommunalt velfærdstilbud, der i Odense har været sparet bund siden sidst i 0’erne.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Den svære inklusion får flere penge. Men er det nok.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.