Teater i en Corona Tid. Bekymring og forsigtig optimisme.

Teater i en Corona Tid. Bekymring og forsigtig optimisme.
Teater Momentum i Odense er som stort set alt andet kulturliv lukket ned pga. Corona’ens smittefare.
Men hvor mange kulturaktører har undret sig over hvor længe regeringen og landets kulturminister har været om at få øje på at kulturlivet er mindst lige så hårdt ramt som erhvervslivet, så konstaterer teaterleder Marianne Klint tørt, at det er der ikke noget nyt i.

”Kultur er underprioriteret i DK og det har det været i mange år. Så det er en kamp der skal kæmpes uagtet Corona” siger Marianne Klint i et Skype interview med Odense ser Rødt, hvor hun godt kan finde en optimisme på vegne af Momentum og andre kulturinstitutioner, imens hun frygter at nogen af de største tabere i den aktuelle Corana krise, bliver den enkelte kunstner, der for manges vedkommende har en økonomi, der stykkes sammen af flere jobs hen over en sæson.

Udgivet KULTUR, POLITISK | Kommentarer lukket til Teater i en Corona Tid. Bekymring og forsigtig optimisme.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.