Nødherberg til Corona ramte hjemløse.

Nødherberg til Corona ramte hjemløse.
En Virus som Covid-19 kender ikke forskel på mennesker forskellige sociale betingelser. Men hos de der til daglig arbejder med hjemløse, socialt udsatte og misbrugere, er der ingen tvivl om at de vil være særligt sårbare, hvis først smitten rammer.
Så nu har Odense Kommunes Forsorgshjem sammen med Kirkens Korshær fået oprettet et nødherberg, der kan huse en gruppe borgere, der måske ikke vil kunne håndtere en smitte med Covid-19, på samme måde som andre.

Vi har besøgt nødherberget, der i første omgang har plads til 7 borgere, og talt med Søren Jespersen fra St. Dannesbo Forsorgshjem, der håber at selv om det både har kostet tid og resurser at få organiseret, at det så vil være skønne spildte kræfter på noget der ikke bliver brug for.

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Nødherberg til Corona ramte hjemløse.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.