Havnekultur Corona ramt i Odense min By.

Havnekultur Corona ramt i Odense min By.
Odense Havnekultur Festival er som så meget andet aflyst pga. Coronaens smittefare. Vi har talt med arrangør Maria Friis om hvordan det påvirker næste års festival. Og så har vi klippet en længere billedreportage fra en folkelig og mangfoldig festival, der har fundet sted den sidste weekend i maj siden 2006.

Derudover viser vi et nyt portræt i vores Corona serie med fynske forfattere. ”Kreativitet er medicin” siger Majbritte Ulrikkeholm, der brugt meget af sit forfatterskab til at gøre op med fortidens traumer.

Kan også ses i dit fjernsyn TV Odense min By på kanal Fynboen i denne uge

Udgivet KULTUR, LOKALT | Kommentarer lukket til Havnekultur Corona ramt i Odense min By.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.