Klimaet er ligeglad med Corona.

Klimaet er ligeglad med Corona.
På samme måde som en Covid-19 virus ikke kender landegrænser. Så registrerer de igangværende klimaforandringer ikke konsekvenserne af Coronaens smittefare.
Så nu vil regeringens støttepartier, SF, Enhedslisten og de Radikale gerne have sat gang i de klimapolitiske forhandlinger, der skal opfylde ambitionerne om at Danmark reducerer udledning af co2 og andre drivhusgasser med 70% inden 2030.

Vi har talt med SF’s Karsten Hønge, der håber at den nye danske klimabevidsthed, ikke bliver bremset af store erhvervsorganisationer og ny-grønne borgerlige partier, der står i kø med økonomiske argumenter for at skrue ned for klimaambitionerne.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Klimaet er ligeglad med Corona.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.