Bare Ærgerligt! Odense.

Bare Ærgerligt! Odense.
Odense blev ikke Sorteper. Men ellers er begejstring til at overskue når man ser på hvad Odense Kommune får ud af en ny udligningsreform, der angiveligt skal sikre, bl.a. ens velfærd i landets 98 kommuner.
Odense har en relativ høj ledighed og udsigt til at få flere, både børn og ældre, der har behov for kommunale kernevelfærdsydelser, der har været spareramt siden den sidste økonomiske krise. Så derfor er 47 millioner ekstra godt nok bedre end ingenting. Men samtidig ikke meget i Odense der har et årligt budget på 12 milliarder. Og da Corona krisen også har betydet udsættelse af en annonceret Velfærds-lov og skabt økonomisk usikkerhed ude i kommunerne, så har vi talt med en række af de der arbejder med den kommunale velfærd i Odense.

Bl.a. de politisk ansvarlige rådmænd Brian Dybro, SF og Susanne Crawley, Radikale. Men også Nina Skov-Lauridsen, FOA, Jon Boje Jensen, LEV Odense og Rikke Hunsdahl, BUPL.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Bare Ærgerligt! Odense.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.