Borgerforslag mod klimapolitisk og demokratisk svigt.

Borgerforslag mod klimapolitisk og demokratisk svigt.
Store rørledninger med CO2 forurenende naturgas fra Norge til Polen tværs gennem natur, landbrug og privat ejendom i Danmark, har nu fået borgere fra Jylland, Sjælland og Fyn til at gå sammen om et Borgerslag, der kan sikre at et omfattende anlægsprojekt, der indtil nu har fløjet under den demokratiske radar kan blive behandlet i Folketinget.

Vi har talt med nogle af forslagsstillerne. Berørte lodsejere fra Davinde og Middelfart og så den tidligere socialdemokratiske borgmester, Steen Dahlstrøm, der både er oprørte over den manglende demokratiske behandling af et projekt der koster 16 milliarder kroner, men også et projekt der på alle måder strider imod både den danske klimalov og FN’s klima-aftale fra 2015 om at udfase al brug af CO2 forurenende brændstoffer inden klimaforandringerne kommer ud af kontrol.

Du kan finde Borgerforslaget, der skal samle 50.000 underskrifter, på
https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-04679

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Borgerforslag mod klimapolitisk og demokratisk svigt.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.