Dansk protest mod nye overgreb i Hong Kong, Kina.

Dansk protest mod nye overgreb i Hong Kong, Kina.
Imens verdens medier har været optaget af Corona krisen, så har Kina fået arresteret 15 ældre ledere af den demokratiske bevægelse i Hong Kong.

Vi var med da en fynsk billedhugger og den danske afdeling af Amnesty International, for anden gang i år valgte Jens Galschiøts Skamstøtte på Christiansborg Slotsplads til, at markere de udemokratiske overgreb, som det kinesisk kontrollerede bystyre i Hong Kong begår imod den lokale demokrati-bevægelse.
Manifestationen har ikke fået den store bevågenhed i den danske og europæiske presse. Men da historien har været bragt i større medier i Sydøstasien og USA, så tror og håber Amnesty og Jens Galschiøt, at det stadig nytter at huske og sætte fokus på Kinas manglende respekt for demokrati og menneskerettigheder.

Udgivet GLOBALT, POLITISK | Kommentarer lukket til Dansk protest mod nye overgreb i Hong Kong, Kina.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.