Skal Odense modtage flygtningebørn fra de græske øer?

Skal Odense modtage flygtningebørn fra de græske øer.
Ja siger Enhedslisten og de Radikale. Tusinder af flygtninge, deriblandt mange uledsagede børn og unge er strandet i kummerlige lejre på små græske ø, hvor de humanitære forhold er mere end kritisable.
Så nu foreslår de to partier at Odense Kommune tilslutter sig et initiativ, hvor en række europæiske storbyer, som Amsterdam og Barcelona og senest København, har henvendt sig til EU for at få etableret et samarbejde, hvor man som by, kommune kan tage imod uledsagede flygtningebørn.

Vi har mødt forslagsstillerne Susanne Crawley og Reza Javid, der også fremhæver gode erfaringer fra 2015-16, hvor Odense tog imod fortrinsvis unge teenagere fra hhv. den syriske borgerkrig og Eritrea.
Forslaget er på Byrådets dagsorden onsdag 27.maj.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Skal Odense modtage flygtningebørn fra de græske øer?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.