Skal Corona’en også sætte klimakampen i stå?

Skal Corona’en også sætte klimakampen i stå?
Den globale opvarmning og de igangværende klimaforandringer lader sig ikke påvirke af Corona. Men det gør klimaminister Dan Jørgensen og den socialdemokratiske regering, der den 20.maj præsentererede det første udspil til en klimahandlingsplan, som skal føre til 70% reduktion af danske drivhusgasser inden 2030.
Et udspil der var klinisk renset for de co2 afgifter, som regeringens eget Klimaråd i starten af marts fremhævede, som et af de vigtigste politiske redskaber, til at regulere det forbrug og den produktion, som skaber de klimaforandringer der kommer ud af kontrol, hvis ikke den globale opvarmning kan holdes nede inden 2050.

Vi har talt med klimaminister Dan Jørgensen, der forsvarer udspillet med velkendte argumenter om frygten for tab af danske arbejdspladser. Imens SF’s Karsten Hønge og klimaaktivist Maja Parsberg mener at erfaringerne med vilje til omstilling og samfundssind under Corona krisen i stedet skal bruges til at forebygge en kommende klimakrise.

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Skal Corona’en også sætte klimakampen i stå?
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.