Nye protester mod Baltic Pipe Gasledning.

Nye protester mod Baltic Pipe Gasledning.
Modstanden mod 230 km gasrør med co2 forurenende naturgas fra Norge til Polen fortsætter.
Vi har været med til en kajak demonstration i et naturskønt hjørne af Lillebælt og et stykke absurd teater, i landsbyen Davinde da en ekspropriations kommission, udsendt det statsejede selskab Energinet, satte 22 minutter af til af vurdere hvad, hver jordejer, kan ydes i kompensation, når anlægsmaskinerne rykker ind for at grave ud til et projekt, der helt ude af synk, med dansk og europæisk klimapolitik, der vil udfase brugen af co2 forurenende fossile brændsler – bl.a. naturgas – frem mod 2050.

Nu prøver de berørte borgere at samle underskrifter til et Borgerforslag, sådan at det 16 milliarder kroner dyre projekt kan blive behandlet i Folketinget for første gang siden det blev besluttet i det der i 2017 hed hed energi-, forsynings- og klimaministeriet, med Venstres Lars Christian Lilleholt for bordenden.

https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-04679

Udgivet POLITISK | Kommentarer lukket til Nye protester mod Baltic Pipe Gasledning.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.