Ser Rødt på værdig tilbagetrækning.

Ser Rødt på værdig tilbagetrækning.
Hvor længe skal Arne vente på et værdigt seniorliv efter et langt liv på arbejdsmarkedet?

I denne sommerferieudgave af Odense ser Rødt tager vi forskud på efterårets politiske forhandlinger om en tilbagetrækningsreform. Vi har fundet en debat reportage fra sidste år hvor hhv. Venstre og Enhedslisten har klare holdninger til Socialdemokratiets mere uldne tilbud til Arne og de andre nedslidte.
Der er også en solskinshistorie om en win-win ordning for fleksjobbere, ansatte og beboere på et odenseansk plejecenter. Og så kan du se 24 gode historier fra Vollsmose og et Poetry Slam af årets danske mester i litteraturens kampsport. Vært Niller Madsen

Kan også ses i dit fjernsyn på kanal Fynboen i uge 28

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Ser Rødt på værdig tilbagetrækning.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.