Rollemodeller og beboere mod vold og kriminalitet i Vollsmose.

Rollemodeller og beboere mod vold og kriminalitet i Vollsmose.
Et skuddrab hvor en uskyldig Vollsmose borger blev dræbt i en konflikt mellem rivaliserende kriminelle bander, har igen sat fokus på den omstridte bydel.
Men imens de politisk ansvarlige taler om mere politi og hårdere straffe, så havde et beboerinitiativ, en ny Facebook gruppe ”Vollsmose med Vold og Kriminalitet” inviteret til debat om hvad beboerne og de frivillige foreninger, kan bidrage med, for at forebygge at bydelens børn og unge tiltrækkes af banderne.

Vi var med til mødet der også fandt sted på et tidspunkt, hvor den politiske beslutning om at rive ned og tvangsflytte beboere de kommende år, også har ført til lukning af en af bydelens 2 skoler og planer om ændringer af daginstitutioner og fritidstilbud, samtidig med at de kommunalt drevne boligsociale indsatser har ændret sig, sådan at det lige om lidt er beboerne, civilsamfundet, de frivillige sociale tilbud, der må påtage sig opgaven med at holde børn og unge væk fra de kriminelle bander.

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Rollemodeller og beboere mod vold og kriminalitet i Vollsmose.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.