Velfærd efter Coronaen.

Velfærd efter Coronaen.
Dagpengesystemet er langsomt men sikkert blevet udhulet de sidste mange år. Så nu ønsker flere store fagforbund vil at dagpengene skal opdateres, hvis vi vil holde fast i vores højt besungne danske arbejdsmarkedsmodel, hvor det er fællesskabet der holder hånden under de ledige.
Senere på året skal en Ydelseskommission komme med anbefalinger til en revidering af kontanthjælpen. Det spændende er om der også vil lægges op til ændringer af den særligt lave integrationsydelse, der ifølge institut for Menneskerettigheder er i strid med Grundloven.

Kan også ses i dit fjernsyn på kanal Fynboen. Sendetider på www.osrtv.dk

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Velfærd efter Coronaen.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.