Gode vilkår for udsatte i Odense – Men plads til forbedring!

Gode vilkår for udsatte i Odense – Men plads til forbedring!
Udsatterådet, der har til opgave at varetage socialt udsattes interesser i de kommunale beslutningsprocesser, roser Odense kommune for mange af de tiltag og initiativer, der er, og bliver gjort for byens mest udsatte borgere.
Men rådet peger samtidig på, at der stadig er områder, hvor det fortsat er svært at være udsat. Fx når det handler om beskæftigelses-indsatsen, hvor rådet kalder det uværdigt, når sårbare ledige sendes rundt i talrige og meningsløse tilbud de ikke kan afslå.
Udsatterådet er også bekymret for at de generelle huslejestigninger og den kommende omdannelse af Vollsmose, med nedrivninger og genhusning af beboere andre steder i byen, kan gøre det svært at skaffe nok billige boliger.

Vi har mødt næstformand Mette Guul, der i indslaget også kommer ind på den tilbagevendende terror og afpresning som kriminelle bander plager hjemløse og stofmisbrugere med.

 

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Gode vilkår for udsatte i Odense – Men plads til forbedring!
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.