Odense Min BY med HCA Festivals Nostalgi.

Odense Min BY med HCA Festivals Nostalgi.
TV Odense min By har i denne uge et plaster på såret til dem, der har savnet den årlige HC Andersen Festivals, der skulle have fyldt centrum med kunst og kulturliv i alle genrer, med noget for enhver smag til folk i alle aldre. I stedet for har vi klippet en omgang nostalgi med uddrag fra de foregående år hvor der er gensyn med lidt af hvert af den slags der gerne skal komme igen i uge 34 i 2021.

Programmet omtaler også en Kulturarvboks ved Tarup Centeret, hvor man kan blive klogere på byggematadoren Jens Preben Koch, der især i 60erne byggede store parcelhuskvarterer i udkanten af en række større byer som f.eks. Odense.

Udgivet LOKALT | Kommentarer lukket til Odense Min BY med HCA Festivals Nostalgi.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.