Odense mod negativ social kontrol.

Odense mod negativ social kontrol.
Der blev brugt ord som frihedskamp og ungdomsoprør, da Odense Byråd blev præsenteret for en rapport med titlen ”Opgør med negativ social kontrol”. En rapport hvor en gruppe eksperter med viden om ligestilling og mangel på samme, kommer med en række anbefalinger om fælles indsatser mod en svær problemstilling, hvor familier og miljøer, der har meget lidt eller ingen tillid til det omkringliggende samfund holder børn, unge og kvinder fast i roller der begrænser den enkeltes livsudfoldelse og rettigheder.

Vi var med til præsentation, hvor vi udover de ansvarlige rådmænd Brian Dybro og Susanne Crawley også talte med bl.a. Kefa Abu Ras, der som medstifter af en ny forening ”Søstre mod Vold og Kontrol” er mere end glad for det nye lokale initiativ.

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Odense mod negativ social kontrol.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.