Slut med trusler og tæsk! Exit-program til udsatte der presses af bander.

Slut med trusler og tørre tæsk! Exit-program til udsatte borgere, der presses af kriminelle bander.
En undersøgelse, som Odense kommune har lavet blandt 92 af byens udsatte borgere, viser, at hver 5. føler sig truet af banderne i byen. Derfor havde Social-rådmand Brian Dybro indkaldt politi, væresteder og frivillige organisationer til et møde, hvor der blev diskuteret, hvordan man i et samarbejde, kan forbedre vilkårene for socialt udsatte i Odense.
Der var bred opbakning til at arbejde videre med et forslag om exit-programmer til udsatte, men der kom også mange andre forslag på bordet. Blandt andet fokus på misbrugsbehandling, bedre samarbejde mellem kommune og psykiatri, og mere fokus på socialhjælp til de, der kommer i egen bolig.

Udgivet SOCIALT | Kommentarer lukket til Slut med trusler og tæsk! Exit-program til udsatte der presses af bander.
Warning: Undefined array key "array" in /customers/8/a/f/osrtv.dk/httpd.www/wp-content/themes/whispy/comments.php on line 2

Der kan ikke kommenteres på indlægget.